Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някой да си има на идея тея за какво са ?, стоят под пепелника
    Attached Files
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Едното е кабела за антената, другото трябва да е букса за оригналния касетофон.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• аха, мерси !

Comment

• На мойта баба май ще се сменят и предните хамортисиньори. Някой последно да е правил тая процедура? Интересува ме като сбор ориентировъчно - мортисьори, хевентуално пружини и още дребнотии колко биха могли да струват.

Задните амортисьори ги сменях миналата седмица, но ми се чини че май пружините са поомекнали... Предложения за установяване на истината???
          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• малка глезотийка
            Attached Files

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Здравейте колеги , търся водна помпа за 2.5 тд , някой ако има или ако знае къде мога да намеря в София
              164 2.5 TD

Comment

• мисля че в axm-auto имат. магазините в София са в люлин и в младост http://axm-auto.com

Comment

• Първоначално публикувано от guvech Покажи съобщение
                  малка глезотийка
                  много яко е станало колега
                  алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                  алфа ромео 164 2.0тс -на части
                  нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                  sigpic

Comment

• мерси колега като облепя и другите места ще покажа. мисля че става доста приятно. поне на мен ми харесва, а и е доста лесен начин да поприкриеш годинките на интерьора

Comment

малка глезотийка
                      Много добре е станало. Като гледам и доста си се постарал с лепенето.

На моята вече и хвръкнаха няколко парчета от кита на тавана при последното миене, а и лака се люпи и си мисля да и залепя едно фолио.Не ми се дават пари за боядисване на тавана и в същото време ме дразни така. Та имете ли идея от къде мога да си взема такова фолио и лесно ли се лепи?
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

малка глезотийка
                        похвално !

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                          Много добре е станало. Като гледам и доста си се постарал с лепенето.

На моята вече и хвръкнаха няколко парчета от кита на тавана при последното миене, а и лака се люпи и си мисля да и залепя едно фолио.Не ми се дават пари за боядисване на тавана и в същото време ме дразни така. Та имете ли идея от къде мога да си взема такова фолио и лесно ли се лепи?
                          Боби,ако те интересува за фолиото можеш да ми звъннеш. А за другите малко по-късно ще пиша подробно инфо.

Comment

• http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...31e7cb4bed6fc7

това е пича от който поръчах фолиото. изключително точен. доставка от Свищов до София за по-малко от 24 часа от момента на поръчката по Скайп. цена за размери 125-100 см. с доставката до София: 36.21 лв. Фолиото е изключително добра имитация на 3М. и е релефно ,не като други имитации за по 10-15 лв които са просто като снимка на 3М
                            разликите с 3М са:
                            1. цена: 3М-от 70 до 100 лв. за квадрат а това е на 29 лв за размери:125 на 100 см.
                            2. шарката на това е по-ситна от това на 3М,което мен ме кефи повече
                            3. това е по-тъмно(на 3М фолиото повече сивее)
                            4. при това фолио липсват перфорациите които са на 3М за които казват че с тях по-лесно се избутвал въздуха......

в крайна сметка всички тези разлики не оправдават високата цена на 3М и аз лично се убедих в качествата на фолиото което взех. Доволен съм от резултата и от цената лесен монтаж,дори и със сешуар но най-добре е с пистолет с горещ въздух. аз лично действах с сешуар,поради липсата на пистолет. резултата е видим

Ако някой има въпроси нека пише тук или на лично. С радост ще помогна.
                            Attached Files
                            Last edited by guvech; d.m.y г., 14:46.

Comment

• Аз обаче друго си мисля. С липсващите парчета кит и напукания останал, ако лепна фолиото дали няма да стане на бабунки и дупки? Да не се наложи да търкам стария кит и да китосвам на ново...
                              Opel Astra J
                              ex:
                              Alfa Romeo 164 2.5TD
                              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• ще си личи Боби. Трябва да е що годе гладка повърхноста.

Comment

Working...
                                X